Υπηρεσίες

Εποπτεία

Τι είναι η εποπτεία;

Η καθοδήγηση στα επαγγέλματα της ψυχικής υγείας αναδεικνύει έναν ουσιαστικό ρόλο στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών. Πρόκειται για μια σύνθετη διαδικασία που περιλαμβάνει αναστοχασμό, έρευνα, και προσωπική ανάπτυξη. Σε αυτή τη διαδικασία, ένας έμπειρος επαγγελματίας της ψυχικής υγείας, ο οποίος έχει συνήθως επιπλέον κατάρτιση στον τομέα της εποπτείας, αναλαμβάνει τον ρόλο του επόπτη, καθοδηγώντας και συνοδεύοντας έναν άλλον επαγγελματία της ψυχικής υγείας, συνήθως αρχάριο στον τομέα. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η πρακτική του και τελικά, να του παρέχει τα εφόδια για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες του.

Η Ρένια Μαρινοπούλου είναι Κλινική Επόπτρια, εκπαιδευμένη από τον Βρετανικό Σύνδεσμο Ψυχολόγων (BPS- British Psychological Society), τον πιο έγκυρο και αξιόπιστο φορέα στην Ευρώπη.

Τι Προσφέρουμε:

  1. ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:Η Ρένια Μαρινόπουλου, μια έμπειρη πτυχιούχος Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία της μέσα από εξειδικευμένη εποπτεία στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, στην Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (ACT),  στην Θεραπεία Εστιασμένη στην Συμπόνια (CFT) και στην Συμβουλευτική.
  2. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ:Η υπηρεσία προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, παρέχοντας είτε ατομική είτε ομαδική εποπτεία, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τους στόχους σας.
  3. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ:Οι εποπτείες δια ζώσης πραγματοποιούνται στον επαγγελματικό μου χώρο, ενώ οι εξ’ αποστάσεως πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω zoom.
  4. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ:Κατανοούμε τη μοναδικότητα της κάθε κλινικής πρακτικής. Η εποπτεία προσαρμόζεται στο προφίλ και στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας εξειδικευμένη υποστήριξη.
  5. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:Η εποπτική διαδικασία σηματοδοτείται από συνεχή επικοινωνία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λαμβάνετε άμεση ανατροφοδότηση και υποστήριξη.

Κριτήρια για την ανάληψη της εποπτείας:

 

  • Η τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας
  • Η κατάρτιση του νέου επαγγελματία
  • Η τήρηση της από κοινού συμφωνίας για την εποπτική διαδικασία

Επενδύστε στην επαγγελματική σας εξέλιξη με την εμπειρία της Ρένιας Μαρινοπούλου στην υπηρεσία της Εποπτείας. Κάντε το επόμενο βήμα προς την ακόμα πιο επιτυχημένη και ικανοποιητική επαγγελματική σας πορεία!

Επικοινωνήστε μαζί μου και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την επαγγελματική αξιοπιστία!